råby

råby bibliotek, toppbild

Råby bibliotek

Råby bibliotek

 

Råby bibliotek ligger inne i Råby centrum mitt emot café, familjecentrum och idrottshall. Hos oss kan du läsa och låna böcker, tidningar, ljudböcker, talböcker, storstilsböcker och böcker på lättläst svenska. Vi har också filmer och TV-spel som går att låna.

Många av våra besökare talar fler språk än svenska och därför har vi böcker på olika språk, både för barn och vuxna. Du kan också använda våra datorer och göra utskrifter eller kanske slå dig ner i vår fina seriehörna för en stunds läsning. Det finns också några sittplatser med bord där det går bra att till exempel sitta och studera.

Du tar dig enkelt till Råby bibliotek med buss nummer 3 och 11 och kliver av vid hållplatsen Råby centrum. Vid centrum finns också parkering. Det finns dörröppnare vid ingången och biblioteket har en tillgänglighetsanpassad toalett.

Delta gärna i någon av våra aktiviteter på biblioteket! T.ex. IT-hjälp, lättläst bokcirkel, svensk-arabisk seriecirkel, bokcaféer, after school, läxhjälp, bokloppis, och septemberfika. Klicka på länken nedan för mer information.

Öppettider

På gång på Råby bibliotek

Kontaktuppgifter till Råby bibliotek:

Råby bibliotek

Råby centrum 4
724 70, Västerås

Telefon: 021-39 80 62

Epost: raby.bibliotek@vasteras.se

 

 

 

 

 

 

theme-footer