Program och aktiviteter

Vi arrangerar flera program under året för både vuxna och barn. Du hittar aktuellt utbud här .

Lättläst bokcirkel
Torsdagar ojämna veckor. Start 31 januari kl. 15.00-16.00

Vi läser tillsammans och pratar om det vi läser. Du behöver inte läsa något hemma. Ingen föranmälan behövs.

Målgruppsöppet

Utöver vårt vanliga öppethållande har vi följande aktiviteter som riktar sig till särskilda målgrupper:

Förskolemorgon på bibblan
Tisdagar kl. 09.00-10.00

Möjlighet för förskolorna att boka tid för att besöka biblioteket innan öppning.

Bokhyllehäng
Tisdagar kl. 15.00-16.00

Går du i årskurs 3-6? Gillar du att programmera, animera, läsa och kolla på film? Häng med oss bland hyllorna! Gratis och vuxenfritt!

Familjeöppet
Torsdagar 15-16.30

Skiljebo bibliotek håller extra öppet för familjer. Kom och umgås, läs, låna och lek. Ibland hittar vi på något extra kul!

Artiklar: lista med sökfråga

theme-footer