Grönland och Island

test

Inger Döhl ställer ut sina tavlor i akryl och akvarell med motiv från Grönland och Island.

Plats: Västerås stadsbibliotek
Lokal: Café ”Bullar och böcker”
Pågår: 25 maj - 29 juni

Datum 2018-05-25

Cosplay-dräkter

test

Cosplay-dräkter egenhändigt tillverkade av Miriam Lidberg. Miriam träffas vid utställningen på vernissagedagen kl 16:00- 18:00 och även på tisdagen den 5 juni kl. 13.00 - 14.30.

Lokal: Fackbibliotekets glasmonter
Pågår: 1 juni - 27 juni
Arrangör: Västerås stadsbibliotek

Datum 2018-06-01

Camera Naturas naturfotografier

test

Camera Natura är världens vackraste tidskrift! Camera Natura är en av Nordens äldsta naturfotomagasin och har sedan 2007 sitt säte i Västerås. Magasinet samarbetar med ledande naturfotografer från hela världen och ges ut fyra gånger per år. Sedan 2012 anordnar Camera Natura Naturfotodagen i Västerås. Målsättningen är att bli Nordens största. arena för miljö, natur och foto med internationella inslag. Naturfotodagen arrangeras i Aros Congress Center. och bjuder in till en fullspäckad dag för dig som är natur- och fotointresserad. Välkommen till föreläsningar, boksigneringar, bild- och produktutställningar m m. Välkommen till föreläsningar, boksigneringar, bild- och produktutställningar m m. Naturfotodagen arrangeras under februari månad och har redan blivit en av de största i Sverige. För mer info och prenumeration: www.cameranatura.se  följ oss gärna på Facebook.

Lokal: Hörsalen
Pågår: 7 juni - 20 augusti

Datum 2018-06-07

Västeråsmotiv

test

Västeråsmotiv fotograferade av Gunhild Malmberg. Bilder från ca 1980.

Lokal: Fackbiblioteket,nedre plan
Entré: Fri entré
Pågår: 31 augusti

Datum 2018-06-13

Skiljebo 60 år: Skiljebo bibliotek förr

test

Skiljebo 60 år: Sommarutställning – Skiljebo bibliotek förr. Titta, en gammal lånejournal! Och såg verkligen biblioteket ut så där förut? Kom och titta på utställningen med bland annat gamla typiska, och en del, rätt märkliga biblioteksgrejor! Kanske får det dig att minnas hur biblioteket var förr?

Plats: Skiljebo bibliotek
Pågår: 25 juni- 7 september