Skip to Content
  • Internationell sagovecka på Skiljebo bibliotek Den 24-28 oktober firar vi FN-dagen med internationell sagovecka på Skiljebo bibliotek.Våra språkkunniga sagoläsare läser för barn, ca 3-6 år, och deras föräldrar. Välkomna! Klicka på bilden till vänster för mer information.
  • Höstlovsskoj på biblioteket Höstlovet närmar sig och varför inte passa på att besöka biblioteket? Under veckan blir det trollkarlsskola, spökvandring, läskiga sagor och mycket mer. Klicka på bilden till vänster för att se hela vårt program!
  • Veckans boktips Anna, bibliotekarie på avdelningen för skönlitteratur, vill denna vecka tipsa om ¨Pingvinlektionerna¨ av Tom Michell. Den handlar om Tom som först ångrar att han tar hand om en oljeskadad pingvin men som snart inser att ett smartare och mer klokare husdjur ej går att finna. Bygger på en sann berättelse. Klicka på bilden till vänster för att låna boken.
  • Välkommen på grundkurs i försvar mot svartkonster Är du en av alla de trollkarlar som inte fått någon kallelse till Hogwarts? Var inte orolig, nu har även du chansen att gå en grundkurs i försvar mot svartkonster. Tisdagen den 1 november, kl 16-17, kommer Hogwartsprofessorn Wegemo på besök till Önsta-Gryta bibliotek. Välkommen!

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden