Skip to Content
  • Jobba med oss! Just nu söker vi en biblioteksassistent. Välkommen med din ansökan! Klicka på bilden till vänster för att komma till platsannonserna.
  • Tyck till om årets Kulturnatt Besökte du oss under Kulturnatten 17 september? Klicka gärna på bilden till vänster och fyll i en kort enkät om kvällen. Tack för din hjälp!
  • Träffa våra språkguider Vill du veta mer om biblioteket? Eller har du ett brev eller dokument du inte förstår? Kom till våra språkguider måndagar och torsdagad 13.00-17.00 på huvudbiblioteket. Vi pratar arabiska, kurdiska, persiska, engelska, franska och svenska. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer.
  • Veckans speltips! Veckans tips kommer från Erika, bibliotekarie på Råby bibliotek, som har spelat ¨Stick it to the man¨. Ett litet spel med mycket humor och originell stil. Klicka på bilden till vänster för att låna spelet.
  • Bli volontär till Kodstugan Under hösten planerar Bäckby bibliotek att starta Kodstugan, en verksamhet för att få barn och unga nyfikna på programmering och digitalt skapande. Vill du vara med som volontär? Vi söker dig som har ett stort eget intresse och kunskap, och gärna vill dela med dig av detta. Vill du veta mer? Klicka på bilden till vänster. Då kommer du till Kodcentrums sida med mer information.

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden