Hoppa till innehåll
  • Råby bibliotek stänger kl 14 på måndag På grund av kompetensutveckling stänger Råby bibliotek kl 14 måndagen den 5 december. Våra andra bibliotek håller öppet som vanligt. Klicka på bilden till vänster för att se våra öppettider.
  • VIP-träff för alla bokälskare Välkomna på VIP-träff onsdagen den 7 december kl 18.30-21 samt torsdagen den 8 december kl 14-16.30 i huvudbibliotekets hörsal. Våra bibliotekarier ger lästips och vår nya bibliotekschef Niclas Lindberg presenterar sig. Vi bjuder på lättare tilltugg. Klicka på bilden till vänster för se alla våra vuxenprogram.
  • Bibliotekets chef har fått medalj! Niclas Lindberg, tidigare generalsekreterare för Svensk Biblioteksförening, tilldelas Klemmingmedaljen av Kungliga biblioteket (KB). Medaljen delas ut ”som erkänsla för en för hela landets biblioteksväsen gagnerik och skicklig yrkesgärning”. Klicka på bilden till vänster för mer information.
  • Lördagsstängt på Bäckby bibliotek! Från och med lördagen den 26 november, kommer Bäckby bibliotek vara stängt på lördagar. På grund av arbetsmiljöskäl har detta beslut fattats i samråd med fack och skyddsombud. Huvudbiblioteket har lördagsöppet mellan kl 10-16. Klicka på bilden till vänster för att se våra öppettider.
  • Årets Augustprisvinnare utsedda! Årets svenska skönlitterära bok blev "De polyglotta älskarna" av Lina Wolff, årets svenska fackbok blev "Gutenberggalaxens nova" av Nina Burton, och årets svenska barn- och ungdomsbok blev "Tio över ett" av Ann-Helén Laestadius. Klicka på bilden till vänster för att komma till Augustprisets webbplats. (Foto: Sören Andersson).

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden