Hoppa till innehåll
  • Välkommen till en föreställning om könsroller på Skiljebo bibliotek. En föreställning av Awake projects om könsroller för unga (och vuxna). ''I'm Purple bitch'' handlar om hur vi lägger olika förväntningar på kvinnor och män och om hur det påverkar oss. Tisdagen den 28 februari kl 18.30. Klicka på bilden till vänster för att se vad som är på gång på Skiljebo bibliotek.
  • Vi har lite problem
    med tekniken...
    Tyvärr har vi just nu störningar i datasystemen som styr bland annat inloggningen till Netloan, Arosnet, meröppet och utskriftssystemet på våra bibliotek. Släktforskardatorerna på huvudbiblioteket fungerar inte och fjärrlånebeställningar kan ta lite längre tid än vanligt. Vi hoppas på er förståelse och jobbar för att lösa problemen så snart som möjligt. Klicka på bilden till vänster för att se våra kontaktuppgifter.
  • Odla där du är! Måndagen den 6 mars kl 17.30 tipsar och inspirerar Farbror Grön till olika tänkbara vägar till att odla själv. Biljetterna släpps måndagen den 13 februari på Skiljebo bibliotek. KLicka på bilden till vänster för att se Skiljebos program.
  • Samtal om Wislawa Szymborskas poesi! Tisdagen den 28 februari leder, bibliotekarierna Gunnel Arvidson Nilsson och Maria Hedberg, samtal och läser dikter av Wislawa Szymborska. Vi samlas vid huvudbibliotekets reception kl 17.45. Klicka på bilden till vänster för att se våra vuxenprogram.

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden