Skip to Content
  • Veckans filmtips! Åse vill tipsa om filmen Amy, en dokumentär om den talangfulla, brittiska sångerskan Amy Winehouse. En film som berör! Klicka på bilden till vänster för låna filmen.
  • Sommarkul på bokbussen Vet du inte vad du ska hitta på under sommarlovet? Då ska du komma till bokbussen Röda Rummet! Under juli och augusti finns den på plats runt om i Västerås laddad med spel, aktiviteter och annat skoj. Du behöver inte föranmäla dig utan kom bara när det passar. Klicka på bilden till vänster för att se aktuella datum!
  • Västerås Sinfonietta firar bibliotekets 60-årsjubileum Onsdagen den 24 augusti kl 18:00 bjuder Västerås Sinfonietta tillsammans med Simon Crawford-Phillips, dirigent och presentatör på smakprover och kåserar kring kommande säsongssprogram med orkestern. Musik av Haydn, Elgar, Mozart, Bartok och Beethoven.
  • Talboks-drop in har sommaruppehåll Från och med onsdagen den 13 juli har talboks-drop in sommaruppehåll. Det sätter igång igen den 17 augusti. Glad sommar!
  • Swisha på biblioteket från 1 juli Nu blir det enklare att betala! Från och med fredag 1 juli kan du använda Swish på alla våra bibliotek och i alla diskar. Du måste vara på plats på biblioteket och visa personalen att du swishar. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!
  • Låna fritidsutrustning på biblioteket Är du sugen på ett parti kubb? Eller kanske vill du träna på att jonglera? Då ska du titta förbi Västerås stadsbibliotek och låna vår fritidsutrustning. Utrustningen varierar lite mellan biblioteken. Det finns hopprep, långrep, styltor, krocket, boccia och mycket annat. Du lånar utrustningen över disk och kan sedan ge dig ut i sommarsolen. Lånetiden är en dag.

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden