Hoppa till innehåll
  • Lär dig allt om att sköta en magnolia John Lennart Söderberg håller föredrag om magnolior, torsdagen den 30 mars i hörsalen klockan 19. Kaffe och tilltugg ingår i entréavgiften på 50 kr och serveras från 18.30. Det är Sällskapet trädgårdsamatörerna, Mälardalskretsen som ordnar programmet. Klicka på bilden till vänster för att se alla våra program för vuxna.
  • Hela programmet för jubileumsåret Den 11 juli 1317 nedtecknas det äldsta kända beviset för ett ”offentligt” bibliotek (för studerande och präster). Ärkebiskop Olof vidimerar en avskrift daterad 21 maj samma år. I avskriften redogör biskop Israel Erlandi i Västerås för den egendom som kyrkan förvärvat. Här börjar berättelsen om ett stiftsbibliotek i Västerås. I år firar vi Stiftsbibliotekets 700-årsjubileum på flera olika sätt. Listan kommer att fyllas på under året. Klicka på bilden till vänster för att se stadsbibliotekets program med anledning av Västerås jubileumsår 2017.
  • Ny teknik - känns det krångligt? Ta med dig din bärbara dator, surfplatta, läsplatta eller telefon till IT-hjälpen. Vi håller till på fackbibliotekets övervåning, huvudbiblioteket, tisdagen den 28 mars klockan 15-17. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer.
  • Lära dig allt jag kan! Tisdagen den 4 april klockan 17.30. Att upptäcka språket med sina barn. Fredrik Engström, pappa, pedagog och rappare (Osten af) håller en inspirerande föreläsning på Skiljebo bibliotek. Hämta gratisbiljett på Skiljebo bibliotek. Begränsat antal platser. Klicka på bilden till vänster för att se fler program på Skiljebo bibliotek.
  • Tips på vårens böcker! Onsdagen den 10 maj kl 15.00-16.00 ger bibliotekarien Maria Westin aktuella boktips. I Glasrummets gåta på huvudbibliotekets musikavdelning. Vi bjuder på kaffe. Varmt välkomna! Klicka på bilden till vänster för att se alla våra program för vuxna.

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden