Skip to Content
  • Träffa våra språkguider Vill du veta mer om biblioteket? Har du ett brev eller dokument som du inte förstår och kan läsa? Då kan vi hjälpa dig! Välkommen att träffa våra språkguider på drop-in måndagar och torsdagar 13.00-17.00 på huvudbiblioteket. Klicka på bilden till vänster för mer information!
  • Veckans musiktips Veckans tips kommer från Hanna, bibliotekarie på huvudbiblioteket. Hon rekommenderar att lyssna på Västerås bandet Uncle Doghouse skiva, ¨Give me back my bone¨. En högtidsstund för alla som gillar bluesrock. Klicka på bilden till vänster för att låna skivan.
  • Bli volontär till Kodstugan Under hösten planerar Bäckby bibliotek att starta Kodstugan, en verksamhet för att få barn och unga nyfikna på programmering och digitalt skapande. Vill du vara med som volontär? Vi söker dig som har ett stort eget intresse och kunskap, och gärna vill dela med dig av detta. Vill du veta mer? Klicka på bilden till vänster. Då kommer du till Kodcentrums sida med mer information.
  • Höstens barnprogram! Nu kan du boka höstens barnprogram på våra bibliotek. Klicka på bilden till vänster för att komma till barnprogrammen.
  • Swisha på biblioteket från 1 juli Nu blir det enklare att betala! Från och med fredag 1 juli kan du använda Swish på alla våra bibliotek och i alla diskar. Du måste vara på plats på biblioteket och visa personalen att du swishar. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden