Skip to Content
  • Boka höstens barnprogram Nu kan du boka höstens barnprogram. Det innehåller allt från trolleri till magiska berättelser och du hittar dem på alla våra bibliotek. Boka din plats direkt på stadsdelsbiblioteken. För programmen på huvudbiblioteket prata med våra medarbetare eller ring kundtjänst på telefon 021-39 46 01.
  • Bli volontär till Kodstugan Under hösten planerar Bäckby bibliotek att starta Kodstugan, en verksamhet för att få barn och unga nyfikna på programmering och digitalt skapande. Vill du vara med som volontär? Vi söker dig som har ett stort eget intresse och kunskap, och gärna vill dela med dig av detta. Vill du veta mer? Klicka på bilden till vänster. Då kommer du till Kodcentrums sida med mer information.
  • Veckans musiktips Veckans tips kommer från Hanna, bibliotekarie på huvudbiblioteket. Hon rekommenderar att lyssna på Västerås bandet Uncle Doghouse skiva, ¨Give me back my bone¨. En högtidsstund för alla som gillar bluesrock. Klicka på bilden till vänster för att låna skivan.
  • Västerås Sinfonietta firar bibliotekets 60-årsjubileum Onsdagen den 24 augusti kl 18:00 bjuder Västerås Sinfonietta tillsammans med Simon Crawford-Phillips, dirigent och presentatör på smakprover och kåserar kring kommande säsongssprogram med orkestern. Musik av Haydn, Elgar, Mozart, Bartok och Beethoven.
  • Swisha på biblioteket från 1 juli Nu blir det enklare att betala! Från och med fredag 1 juli kan du använda Swish på alla våra bibliotek och i alla diskar. Du måste vara på plats på biblioteket och visa personalen att du swishar. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden