bokcirkel

bokcirklar

Bokcirklar

Bokcirklar på Västerås stadsbibliotek

 

Studieförbundens bokcirklar på huvudbiblioteket

Studieförbunden har bokcirklar i huvudbibliotekets lokaler. ABF har en vissa onsdagar 17.30-19.00. Där finns det än så länge plats för fler. För info och anmälan kontakta Jenny Shihumi 021-470 75 03 jenny.shihumi@abf.se.
 
Medborgarskolan har också ett par olika cirklar här. De är för närvarande fulltecknade, men kontakta gärna Madeleine Puga Landhage 021-41 02 23 madeleine.landhage@medborgarskolan.se.
 

 

Viksäng
 

Viksängs bibliotek har två vuxenbokcirklar. Vi träffas månadsvis, den ena på torsdagar 17-18.30, den andra på fredagar 10.30-12. Vi läser blandat, både aktuella böcker och böcker efter tema. 

Fredagscirkeln är fulltecknad, torsdagscirkeln har plats för några fler deltagare. Hör av dig till Viksängs bibliotek om du är intresserad av att delta eller ställa dig i kö till någon av bokcirklarna. Ring 021-39 46 89, eller mejla proAros.Viksangsbibliotek@vasteras.se

Här hittar du en pdf med listor på de böcker som har varit med på bokcirklarna på Viksängs bibliotek.

 

Önsta-Gryta
 

På Önsta-Gryta bibliotek finns det en läsecirkel som går en gång i månaden, alltså fyra gånger per termin. För närvarande är den fullsatt men den som är intresserad kan kontakta Maria Vikblom, 021-39 46 88.
Det kan i framtiden bli lediga platser i vår läsecirkel och då kontaktar vi de som finns på vår väntelista.

theme-footer