Skip to Content
 • Roboten som renar Östersjön I kväll, onsdag 28 januari klockan 18, berättar Mikael Ekström om sin forskning kring små smarta robotar som kan rensa Östersjöns botten från miljögifter. Programmet ingår i föreläsningsserien "Forskning pågår" - ett samarbete mellan Västerås stadsbibliotek och Mälardalens högskola. Vi håller till på fackbibliotekets övre plan. Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!
 • Läs tidningar
  i din mobil
  Du vet väl att du kan läsa tidningar i din dator och i din mobil? Passa på att ladda ner e-tidningar och e-tidskrifter när du besöker huvudbiblioteket. Då finns tidningarna kvar även när du går härifrån.

  Via datorn kan du logga in på Library press display med ditt bibliotekskortsnummer och läsa tidningar från hela världen.
  Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!
 • Tillfälligt uppehåll
  med e-böcker
  Vårt avtal med e-boksleverantören Elib har upphört. En ny lösning är på gång, men ännu inte klar. Vi jobbar för att du snart ska kunna låna e-böcker igen. Till dess vill vi tipsa om mediejukeboxen där du kan låna både ljudböcker, filmer och språkkurser digitalt. Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!
 • Har du nya
  uppgifter?
  Glöm inte att logga in och ändra dina uppgifter på "Mina sidor" om du byter telefonnummer eller e-postadress. Namn- och adressändringar går för närvarande inte att ändra själv, men om du besöker oss, mejlar eller ringer och meddelar ändringen så fixar vi det!

Följ oss!