Skip to Content
 • Musikhelg med Timoteij Lördagen den 10 oktober klockan 14.00 gästar sånggruppen Timoteij huvudbiblioteket och hörsalen. Gruppen är nu aktuell med nya skiva och som mottagare av årets Stikkanpris.
 • Krakel Musikspektakel Sjung och spela med hela kroppen tillsammans med Krakel Spektakel och Kusin Vitamin. Följ med på en resa genom biblioteket lördag 10 oktober.
 • Nobelpriset i litteratur Den 5–11 oktober är det eMedborgarvecka på Västerås Stadsbibliotek. Västerås stad finns i entréhallen måndag - fredag, säkrast kl 10–13. Var först och testa Mitt Västerås-appen. Kom in och diskutera digitala möjligheter i din vardag. Fredagen 9 oktober klockan 11–12 välkomnar vi alla till en öppen diskussion i Hörsalen om digitala möjligheter. Dessutom finns Landstinget Västmanland på plats under veckan.
 • Kom till våra bokklubbar Är du 9-15 år gammal och älskar att läsa eller skriva? Anmäl dig då till stadsbibliotekets klubbar. Vi träffas på huvudbiblioteket och Önsta-Gryta bibliotek under hela läsåret.
 • Nu skänker vi bort
  resterna från bokförsäljningen!
  De böcker som inte blivit sålda under kulturnatten

  eller rean förra veckan skänker vi nu bort. Kom och fynda alldeles gratis!

 • Tyck till om
  biblioteket
  Biblioteket finns till för alla västeråsare och vi vill gärna veta vad just du tycker om oss och vår verksamhet. Ett sätt är att använda vårt tyck till-formulär som du hittar genom att klicka på bilden till vänster. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer

Följ oss! 

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden