Skip to Content
  • Bilder från förr Vill du veta mer om hur Västerås såg ut innan biblioteket byggdes 1956? På måndag 15 februari 19.00 kommer Anders Lif till hörsalen, huvudbiblioteket, och berättar. Programmet är en del av vårt jubileumsfirande för biblioteket 60 år.
  • Ny bokcirkel på Råby bibliotek Den 1 mars startar en ny bokcirkel på Råby bibliotek. Därefter träffas gruppen första tisdagen varje månad. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!
  • Träna svenska på biblioteket På våra bibliotek finns just nu många tillfällen att träna svenska tillsammans med andra!
    Medborgarskolan startar vecka 5 sina Medspråksgrupper, ABF och Röda Korset har Språkstöd för vuxna studenter varje tisdag-torsdag på huvudbiblioteket. Du är välkommen på pratstund på tisdagar på Viksängs bibliotek och i februari startar biblioteket ett nytt språkcafé på huvudbiblioteket på torsdagar, 15-16.


    Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!

  • Eftermiddag med knyppling Är du nyfiken på knyppling? Kom då till Skiljebo bibliotek 16 februari klockan 14.00-16.00. Västerås knyppelgille visar då sin utställning som pågår under månaden och visar sitt arbete under eftermiddagen.
  • Boka våra lokaler på huvudbiblioteket Planerar du ett program har vi lokalen. På huvudbiblioteket, Biskopsgatan 2, har du tillgång till hörsalen för 130 personer och aktivitetsrummet för max 50 personer. Du får tillgång till modern teknik och vi hjälper dig med marknadsföring. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden