Hoppa till innehåll
 • Sommartid på biblioteket Från och med 1 maj har biblioteket ändrade öppettider över sommaren. Huvudbiblioteket stänger därför 19.00 måndag - torsdag, 14.00 på lördagar och håller stängt på söndagar. Bäckby bibliotek har lördagsstängt. Du hittar aktuella tider genom att klicka på bilden till vänster.
 • Mumin kommer på besök Hur gick det sen? är en av Tove Janssons böcker om Mumin, Mymlan och hattifnattarna. Kulturhuset i Stockholm har gjort en utställning av boken som kommer att fylla hela hörsalen med olika rum och scener. Välkommen att titta in i Mumins värld 29 april till och med 2 juni, under bibliotekets ordinarie öppettider.
 • Sommar på biblioteket Nu är det sommartid på biblioteket, och därmed andra öppettider från och med maj till och med augusti. Klicka på bilden till vänster för aktuella tider.
 • Har du nya
  uppgifter?
  Glöm inte att logga in och ändra dina uppgifter på "Mina sidor" om du byter telefonnummer eller e-postadress. Namn- och adressändringar går för närvarande inte att ändra själv, men om du besöker oss, mejlar eller ringer och meddelar ändringen så fixar vi det!
 • Till minne av
  Tranströmer
  Nobelpristagaren Tomas Tranströmer avled nyligen. Till minne av den store poeten, som bodde i Västerås 1965-2000, arrangerade Västerås stad en välbesökt minneskväll på huvudbiblioteket måndagen den 13 april.

  På skönlitterära avdelningen finns en kondoleansbok där den som vill kan skriva en sista hälsning.

Följ oss!