Hoppa till innehåll
 • Sista chansen att träffa Mumin Har du inte sett utställningen Vad hände sen? med Mumin och hans vänner gäller det att skynda sig. Den 3 juni är det för sent!
 • Ha skoj med Sommarboken Är du mellan 7och 12 år? Gillar du att läsa, boktipsa och träffa kompisar? Då ska du vara med i Sommarboken. Klicka på bilden till vänster för att se aktuella datum och platser. Vi ses!
 • Fjärilsfest på Önsta-Gryta bibliotek Fjärilslarverna på Önsta-Gryta bibliotek växer så det knakar och är snart fullvuxna fjärilar. Vill du träffa fjärilarna, pyssla och titta på vår fjärilsutställning är du välkommen 25-29 maj. Efter veckan kommer fjärilarna att släppas ut i det fria.
 • Frysa
  reservationer
  Om du ska åka bort i sommar kan det vara läge att frysa dina reservationer! Det är ett bra sätt att stå kvar i reservationskön men ändå inte riskera att få boken de veckor du inte har möjlighet att hämta den på biblioteket.

  Läs mer om hur du gör genom att klicka på bilden. Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!

 • Kom på e-boksdropin Tisdagen den 9 juni är det återigen dags för våra populära e-boksdropin. Klockan 16.00 - 17.30 finns personal på plats på huvudbiblioteket och svarar på dina frågor. Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!

Följ oss!