Hoppa till innehåll
 • Uppskattad bokbuss på Aroscupen Förra helgen besökte bokbussen Aroscupen och det var fullt med lässugna barn som passade på att koppla av mellan matcherna. Bokbussens medverkan var en del av lässatsningen Team Reader som genomförs tillsammans med Västmanlands idrottsförbund.
 • Vill du uppträda här på Kulturnatten? /documents/16091/59893/kulturnatt.jpg/e43be44c-caaf-406e-be21-72e008f60305?t=1435042060646 Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!
 • Sommarboken är igång I veckan var det premiär för Sommarboken. På Råby bibliotek träffades Samira, Cassandra och Selma för att låna och prata böcker. Sommarboken riktar sig till alla mellan 7 och 12 år och pågår under hela sommaren på Bokbussen, Bäckby bibliotek, Råby bibliotek, Viksängs bibliotek och Önsta-Gryta bibliotek. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!
 • Låna en e-bok i sommar Du har väl inte missat att biblioteket erbjuder lån av e-böcker igen? Klicka på bilden till höger för mer information och länk till vår e-boksportal. Foto: goXunuReviews
 • Sommarlån
  och reservationer
  Om du ska åka bort i sommar kan det vara läge att frysa dina reservationer! Det är ett bra sätt att stå kvar i reservationskön men ändå inte riskera att få boken de veckor du inte har möjlighet att hämta den på biblioteket.

  Läs mer om hur du gör genom att klicka på bilden till vänster Missa inte heller att du nu får längre lånetid. 1/6 – 26/7 är det 8 veckor. 27/7 – 16/8 är lånetiden 6 veckor. Gäller inte spelfilm, dataspel, tvspel, karusellen och vid kö

Följ oss!