Skip to Content
  • Äntligen dags för Litteralajk 26-30 november är det dags för Litteralajk, litteraturfestivalen för barn och unga. Du träffar biblioteket på Erikslund fredag och lördag. Missa inte heller vårt bibliotekslajv för alla barn 8-12 år i samarbete med Lajverkstaden. Boka din plats nu! Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!
  • Boktipsen från VIP-träffarna Årets VIP-träffar, den 19:e och 20:e november blev välbesökta tillställningar som vanligt.

    Vill du reservera böckerna våra bibliotekarier tipsade om? Klicka på bilden till vänster för att komma till hela listan! Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!

  • Träffa våra superhjältar Har du träffat en superhjälte någon gång? Nu har du chansen. I vinter kommer superhjältarna Lolly och Read att besöka förskolor på Önsta-Gryta och Rönnby. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!
  • Skiljebo bibliotek är nu meröppet Nu lanserar Skiljebo bibliotek MERÖPPET. Det betyder att biblioteket är öppet klockan 08.00-22.00 alla dagar, och du kan använda det även när personalen inte är på plats. Du släpper in dig själv med ditt lånekort och pinkod. Enkelt och smidigt när det passar just dig! Klicka på bilden till vänster för att läsa mer!
  • Frys dina reservationer Ska du resa bort? Har du för många reservationer för att hinna läsa alla just nu? Du kan enkelt frysa dina reservationer via Mina sidor på bibliotekets hemsida. Här visar vi dig hur du gör. Klicka på bilden till vänster för att läsa mer

Följ oss!    

Öppettider

Skaffa lånekort

Ny i Sverige/New in Sweden