Skip to Content
 • Biblioteksappen
  tas bort 2015
  "Axiell My Library" är en app där du som låntagare på ett snabbt och enkelt sätt kan se över dina lån och reservationer. Tyvärr kommer leverantören att sluta utveckla den under nästa år och från och med 1 januari tas den bort från Play Butik och App Store. Tills vidare finns den dock kvar där den är nedladdad och du som redan har appen installerad kommer förhoppningsvis inte att märka någon skillnad.

  Vill du prova appen gäller det alltså att passa på att ladda ner den före årsskiftet.
  Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!
 • Inga tomtar
  på loftet...
  Vi har inga tomtar på loftet, men hundratals på fackbibliotekets nedre plan. Det är Gunnel Johansson från Samlarföreningen Misteln som bjuder på en upplevelse för stora som små. Utställningen finns kvar till den 7 januari.
 • Bokbussen =
  Röda rummet!
  Fantasin flödade hos alla er som deltog i vår tävling om vad bokbussen skulle få för namn. En enig jury tyckte att Björn Ragnarssons förslag var bäst: Röda rummet. Det har dels en litterär koppling till August Strindbergs klassiska bok och dels en fysisk koppling eftersom det är ett rött "rum" som rullar runt med böcker till dem som inte har något bibliotek i närheten.

  Välkommen att besöka Röda rummet där det passar dig!
  Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!
 • Arosnet Arosnet är Västerås stads nya publika trådlösa nätverk som du har tillgång till på alla våra bibliotek.

  Du kan logga in med ditt bibliotekskort och din PIN-kod redan idag! Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer om hur du gör!

 • Har du nya
  uppgifter?
  Glöm inte att logga in och ändra dina uppgifter på "Mina sidor" om du byter telefonnummer eller e-postadress. Namn- och adressändringar går för närvarande inte att ändra själv, men om du besöker oss, mejlar eller ringer och meddelar ändringen så fixar vi det!

Följ oss!