Hoppa till innehåll
 • Lämna en sista hälsning Den store diktaren och Nobelpristagaren Tomas Tranströmer har gått ur tiden. På huvudbiblioteket finns nu en bok där du kan skriva en sista hälsning till honom. Boken kommer att lämnas till hans familj.
 • Djur, språk, kriser och skogsbranden På måndag håller Martin Smedjeback ett föredrag om vår relation till djur i hörsalen klockan 19. Innan dess informerar Röda Korset om hur du kan bli språkguide, i Rum för ord klockan 17.

  Tisdagens föredrag handlar om krishärdar i dagens Europa och flyghaverier under kalla kriget.

  Onsdag kväll handlar om den stora skogsbranden i Västmanland. Större delen av april finns också en fotoutställning i hörsalen om branden och dess verkningar.
  Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!
 • Påskpynt
  från förr
  Snart är det påsk. Vill du minnas din barndoms påsktider, få inspiration till hur du kan pynta ditt hem, eller bara se hur det kunde se ut förr så är du välkommen till fackbiblioteket, Engelbrektsgatan 3-5.

  Anngerd Thegel ställer ut en del av sin påskpyntssamling.
  Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!
 • Påskens tider
  på biblioteket
  Skärtorsdagen 2 april stänger huvudbiblioteket klockan 18 och stadsdelsbiblioteken och bokbussen har öppet som längst till 17. Alla biblioteken öppnar igen på tisdag 7 april klockan 10.

  Vi önskar dig en glad påsk!
  Klicka på bilden till vänster
  för att läsa mer!
 • Spara energi med hjälp av solen Om solenergisystem handlade onsdagens Forskning pågår på huvudbiblioteket.

  Forskare från Mälardalen högskola berättade om pågeående forskning inom området.

  Klicka på bilden till vänster
  för att se presentationen
 • Har du nya
  uppgifter?
  Glöm inte att logga in och ändra dina uppgifter på "Mina sidor" om du byter telefonnummer eller e-postadress. Namn- och adressändringar går för närvarande inte att ändra själv, men om du besöker oss, mejlar eller ringer och meddelar ändringen så fixar vi det!

Följ oss!